keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Haa, tarkenee jo ilman sukkia

No tulihan ne kesäsäät vihdoinkin. Onneksi neuloin nämä synttärilahjasukat viime viikolla harmaan sään aikaan, kun nyt ei malta sisällä pysyä ollenkaan eikä oikein neulotutakkaan kun on niin ihanan lämmintä. Tarvii varmaan muutoinkin pitää neulepaussia kun tuo leikattu käsi meinaa vihotella. Toivottavasti tämä ei ole lopun alkua, siis neulomisen suhteen :(


Sukat on neulottu samalla mallilla kuin edellisetkin, nämä Pirkanmaan Roosa Nauha lankangasta kakspuolosen puikoilla. Nyt tein kantapään järkevästi ilman reikiä eli kuviota.


Tässä vielä kuvatodiste jotta kyll maar terkenee jo ilman sukkia. On vietetty pari päivää meloskellen hienoissa maisemissa ja upeassa säässä. Tätä lisää, kiitos! Hyvää kesää meille kaikille :)

5 kommenttia:

  1. Kunpa nämä kelit jatkuisivat! Sukat säilyvät kyllä syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta. Ens viikolla lähdetään pohjosta kohti ja ihan varmasti pakkaan villasukat mukaan vakka ois mimmonen helle :)

      Poista
  2. Välillä vähän paussia niin sitten se neulominen tuntuu taas entistä mukavammalta.

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat. En edes jaksa ajatella neulovani näillä helteillä. Onneksi on loma.

    VastaaPoista
  4. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như địa chỉ bán máy đưa võng ở đâu uy tín.

    VastaaPoista